top of page

gelaatsbehandelingen

Dankzij een huidanalyse kan men een correcte diagnose stellen en deze ligt aan de basis van een doeltreffende behandeling en thuisverzorging.  Schoonheidssalon Valérie stelt een behandelkuur samen , afgestemd op de behoeften van uw huid.  Zo krijgt u een optimaal resultaat.

Gelaatsverzorging 13 tot 18 jaar

Onze huid is ons dierbaarste bezit en daarbij is het nog belangrijker om van kinds af aan de huid te verzorgen.  Speciaal voor deze tieners gebruiken wij biologische producten. Dit omdat de huid van een jonge tiener meestal een andere verzorging nodig heeft dan een volwassenen!

Tijdens deze gelaatsverzorging worden de verschillende stappen voor verzorging van de huid samen doorgenomen, zodat de verzorging thuis optimaal verdergezet kan worden.

Hydropeptide Quick Fix

Weinig tijd maar toch werken aan een stralende huid? Kies dan voor deze gelaatsbehandeling.

Na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd,gladder en stralend.  Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar

Hydropeptide Calming Recovery Facial

Voor de gevoelige,licht gevoelige,couperose huid met verminderde natuurlijke bescherming.

Na slechts één behandeling is de huid gekalmeerd,verfrist en evenwichtiger

Hydropeptide Moisture Miracle Facial

Wanneer de huid gestrest en beschadigd is , heeft ze een vochtherstellend mirakel nodig.  Deze gelaatsbehandeling is een ultra-zachte , luxe verzorging die een diepe herstellende hydratatie teweegbrengt , waardoor de huid zacht , gevoed en vernieuwd aanvoelt.

Aan te bevelen voor de zeer gevoelige huid, inclusief lipverzorging!

Hydropeptide Anti-Wrinkle Facial

Voor de droge/gedehydrateerde huid,fijne lijntjes en rimpels,doffe/vermoeide teint en alle rijpe huidtypes.

Na slechts één behandeling zijn expressielijnen meer ontspannen.  De huid is stralender,de textuur gladder en voller

Hydropeptide Acne Clarifying Facial

Voor acne,onevenwichtige teint,zonneschade en de doffe huid. 

Een combinatie van salicylzuur en acnebestrijdende peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie weer in evenwicht.  Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen

Hydropeptide Firming Vibrant C-Facial

Deze krachtige, gepatenteerde gelaatsverzorging boordevol vitamine C is perfect om het verstevigen en ophelderen van een doffe of vermoeid uitziende huid te stimuleren dankzij de unieke combinatie van een vitamine C-enzympeeling, een uniek, puur vitamine c-afgiftesysteem en een puur vitamine C masker in twee fasen. Geschikt voor alle huidtypes, vooral rijpe en gepigmenteerde huid met gebrek aan elasticiteit

Hydropeptide Deluxe Detox Facial

Onderzoek toont duidelijk aan dat verontreinigende stoffen, vrije radicalen en blauw licht de gezondheid van uw huid kunnen schaden, ontstekingen verhogen en de tekenen van veroudering versnellen. Dit is een diep zuiverende gelaatsbehandeling met een Honey Tri-Zyme Peel en een Nordic Detox-masker die ervoor zorgen dat uw huid optimaal functioneert door deze te herstellen, aan te vullen en te beschermen en tegelijkertijd haar verdediging tegen milieu invloeden te versterken.

Hydropeptide Summer Soother Facial

Koel af van warme zomerdagen met deze zachte, verfrissende verzorging door het collagel masker.  Antioxidanten worden gebruikt om de huid gehydrateerd te houden.  De huid voelt nadien fris, plump en beschermd tegen de zon.  Wil je graag voor de behandeling een wenkbrauwstyling of waxen van de bovenlip?  Dan is deze gelaatsverzorging zeker aan te raden!

Hydropeptide Re-Fueling Men's Facial

Corrigeer de eerste tekenen van veroudering en onzuiverheden met deze Signature Men’s Facial. Exfoliëert zachtjes, maakt de poriën vrij, biedt bescherming en egaliseert de teint dankzij vitamine C, fruitenzymen en een diversiteit aan antioxydanten.
Peptiden en groeifactor activators zullen de elasticiteit en stevigheid van de huid verhogen, terwijl de huid gevoed wordt.
Voor wie is het? Volledig afgestemd voor de man.  Herstelt doffe, vermoeide huid en door scheren geïrriteerde huid. Toxines en onzuiverheden worden verwijderd.

afbeeldinghydropeptide1.png
afbeeldinghydropeptide2.jpg
bottom of page